Зеленський на Донеччині представив нового командувача Об’єднаних сил ЗСУ замість Юрія Содоля

Президент Володомир Зеленський сьогодні у прифронтовому Покровську Донецької області офіційно представив оборонцям нового командувача Об’єднаних сил, генерала Андрія Гнатова. Також разом із головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським та воїнами обговорили ситуацію на фронті. Про це Зеленський повідомив у своему відеозврненні.

Він додав, що провів нараду щодо безпеки та підтримки людей на прифронтових територіях і анонсував розмову з урядовцями, які повинні допомогати людям поблизу фронту.

“Багато питань. І щодо забезпечення життя – вода, соціальні питання, евакуація, і щодо допомоги обороні, і щодо відновлення житла. І буде окрема розмова в Києві, зокрема з урядовцями, які повинні бути і тут, і в інших місцях поблизу фронту – у складних громадах, де людям потрібні негайні рішення. Рішення, яких просто із Києва не видно. І був здивований, що деякі профільні урядовці не були тут по пів року і більше. Буду робити щодо них відповідні висновки”, – сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, днями стало відомо, що начальник штабу бригади “Азов” Національної гвардії Богдан Кротевич подав заяву до Державного бюро розслідувань із закликом провести розслідування щодо командувача Об’єднаних сил ЗСУ, генерал-лейтенанта Юрія Содоля через великі втрати серед особового складу.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии