Внаслідок нічної атаки РФ у Львові загинули троє дітей

Цієї ночі російські війська здійснили черговий масований удар по території України. Били ракетами та БпЛА. Найбільше постраждав Львів, де росіяни влучили по щільній житловій забудові, в центрі міста та біля вокзалу. Як повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, наразі 7 загиблих, серед яких 3 дітей.

У Львові пошкоджено близько 50 багатоквартирних та приватних будинків, виникли пожежі. Ще близько 40 людей поранено. Рятувальники розбирають завали та продовжують пошуки.

Працюють психологи, розгорнутий оперативний штаб. Поліція приймає заяви від постраждалих мешканців, перевіряє, чи немає потерпілих у сусідніх будинках. У разі необхідності будуть розгорнуті Пункти Незламності.

За даними ДСНС, на території міжнародного аеропорту “Львів” виявили уламки збитої ракети. За попередньою інформацією інфраструктура аеропорту не пошкоджена.

У Кривому Розі окупанти вдарили по готелю. Постраждали щонайменше 5 людей, серед них 10-річна дитина. Будівля готелю частково зруйнована. Пошкоджені також житлові будинки, інші об’єкти соціальної інфраструктури та автомобілі поруч.

У Київській області внаслідок падіння уламків ракети та БпЛА сталася пожежа лісової підстилки, яку вже ліквідували.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии