Під заваламии обстріляної РФ п’ятиповерхівки в Харкові знайшли тіла ще двох людей

Сьогодні зранку з-під завалів багатоквартирного будинку в Харкові, по якому росіяни вдарили в ніч на 31 травня, дістали ще одне тіло людини. Ідентифікувати жертву правоохоронці зможуть лише після аналізу ДНК. Про це повідомив начальник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов.

За його даними, це вже восьма жертва нічного удару РФ по Новобаварському району міста. Всі загиблі та поранені – звичайні мирні мешканці.

Через удари РФ по багатоповерхівці в Харкові постраждали двоє дітей

Як розповів Сергій Болвінов, уночі також знайшли тіло 86-річної жінки. Тіло цієї загиблої впізнала донька Валентина: вони жили разом на четвертому поверсі. Донька в момент удару дивом врятувалася – вийшла на кухню попити води і вижила. Коли ракета вдарила в під’їзд, вона впала на підлогу та змогла виповзти до підʼїзду.

Також вдалося підтвердити особу ще однієї жертви, яку знайшли вчора. Через численні пошкодження родичі не змогли впізнати її на місці – тіло під час вибуху винесло на вулицю до сусіднього будинку. Зразки ДНК жінки співпали зі зразками її доньки. Пошукова операція продовжується.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии