На Закарпатті чоловік порізав вени у вбиральні ТЦК, щоб уникнути мобілізації

В соцмережах поширили допис громадянина Пилипа Луніна, де він розповідає історію, як порізав руки, щоб не ставати на захист України. Інцидент прокоментували у Закарпатському обласному терцентрі комплектування.

“Повідомляємо, що даний громадянин під час уточнення його військово-облікових даних в ТЦК та СП Закарпатської області не надавав військово-облікового документу та не приховував свого небажання служити. Під час спілкування попросився до вбиральні. Через деякий час його знайшли сидячим на підлозі з різаними ранами на руці. Військовослужбовці ТЦК та СП миттєво наклали турнікет, надали домедичну допомогу, викликали поліцію та карету швидкої допомоги. На даний момент громадянин перебуває в лікарні”, – повідомили в Закрапатському ОТЦК та СП.

Конфлікт із військовими у Харкові: в ТЦК дали коментар

Також зазначається, що вказаний громадянин у зв’язку з визнанням за станом здоров’я непридатним до військової служби в мирний час та обмежено придатним у воєнний час, переданий з обліку призовників на військовий облік військовозобов’язаних. Відповідно підлягає призову по мобілізації.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии