Росіяни поповнили втрати у Вовчанську новоприбулими бійцями

Оперативна обстановка на Харківському напрямку залишається складною. Сили оборони України продовжують стримувати натиск російських окупаційних військ. Про це повідомили в ОТУ “Харків”.

У районі Вовчанська у рашистів фіксується прибуття новоприбулого особового складу у підрозділи управління БпЛА та артилерійські підрозділи 82 мотострілецького полку 69 мотострілецької дивізії 6 армії. Відмічено налаштування взаємодії між підрозділами на передових позиціях. У нічний час противник проводив заходи щодо відновлення та налаштування зв’язку, підвозив провізію та боєкомплект. Водночас відмічається низька забезпеченість особового складу противника теплими речами та медикаментами.

У ЗСУ спростували заяву росіян про удар авіабомбою ОДАБ-9000 по Вовчанську

В районі Глибокого противник здійснює спроби проведення заходів логістичного забезпечення підрозділів на передових позиціях. В районі Стариці – проводить заходи інженерного обладнання позицій та евакуацію санітарних втрат.

Протягом минулої доби відбулося 2 бойових зіткнення. Російські окупанти обстріляли позиції захисників України на Харківському напрямку 324 рази.

Втрати росіян за минулу добу склали 58 вбитих і поранених, 1 загарбник здався в полон.

Також українскі оборонці знищили та пошкодили 69 одиниць озброєння та військової техніки ворога, рознесли 64 укриття, 1 стартовий майданчик запуску БпЛА та 1 місце зберігання боєприпасів.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі