Учитель з Харкова, якого підозрюють у зґвалтуванні учнів, переховувався у монастирі

Дніми у поліції Харківщини повідомили, що оголосили підозру вчителю з Харкова у розбещенні неповнолітніх та зґвалтуванні підлітка. Подробиці справі розповів начальник слідчого управління Сергій Болвінов у Facebook.

“Вчитель фізкультури розбещував 13-річного учня під час індивідуальних занять. Знімав штани, робив розслабляючий масаж, чіпав дитину за інтимні місця та прикладав свій статевий орган до обличчя хлопця. Насильство тривало протягом місяця – збоченець змушував учня мастурбації та орального сексу.

Ці шокуючі речі хлопець зміг розказати лише цього року. Йому вже сімнадцять і разом з молодшою сестрою та мамою він живе в Латвії. Туди родина виїхала в березні 2022 року, коли почалося повномасштабне вторгнення.

Саме від Генеральної прокуратури Латвійської республіки ми й отримали матеріали цієї справи. Виявилося, що підліток заговорив на цю тему лише після того, як почав роботу з психологом, до фахівця матір відвела дітей через стрес від переїзду. Жінка навіть не здогадувалась, яка страшна травма вийде назовні завдяки цьому. Виявилося, що розбещував хлопця вчитель ще у 2018 році.

В березні цього року цією справою почали займалися слідчі в Ризі. Далі провадження передали в Україну. Вже призначено судову молекулярно – генетичну експертизу, щоби встановити причетність підозрюваного до інших злочинів. Ми вже встановили, що протягом трьох років його жертвами стали ще двоє хлопчиків, вони також стали потерпілими у цій справі.

Та сам збоченець кинувся тікати від слідства, як тільки дізнався про можливість бути покараним. З Харкова на Тернопільщину. Хотів заховатися в Почаївській Лаврі. Але ми знайшли його і там, повідомили про підозру та вручили матеріали щодо обрання йому запобіжного заходу тримання під вартою без застави. Буде відповідати за законом”, – розповів Сергій Болвінов.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі