Обовʼязкову евакуацію оголосили ще для 15 населених пунктів Харківської області

Через постійні обстріли та зважаючи на безпекову ситуацію для низки населених пунктів Борівської громади Ізюмського району оголосили обовʼязкову евакуацію цивільних мешканців. Розпорядження про це підписав начальник селищної військової адміністрації Олександр Тертишний на основі відповідного рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Батьки ховали від евакуації трьох дітей у Вовчанську Харківської області

Як повідомили у Борівській селищній раді, йдеться про евакуацію з населених пунктів, які найбільш наближені до лінії фронту, а саме:

Ізюмський старостинський округ – с. Дружелюбівка, с. Ольгівка, с. Андріївка, с. Новий Мир, с. Глущенкове, с. Червоний Став;
 
Першотравневий старостинський округ – с. Першотравневе, с. Копанки, с. Зелений Гай, с. Вишневе;

Богуславський старостинський округ – с. Загризове, с. Лозова;
 
Чернещинський старостинський округ – с. Чернещина, с. Степове, с. Новосергіївка.

З питань евакуації громадянам можна звертатися за телефонами:

0800 339 291 – безкоштовна цілодобова гаряча лінія з питань евакуації благодійної організації «Координаційний гуманітарний центр» Харківської області;

063 496 54 00 – гаряча лінія Борівської селищної ради.

“Будь ласка, не зволікайте! Збережіть своє життя і своїх рідних. Звертайтеся за вказаними номерами телефонів. Вам допоможуть виїхати і знайти прихисток, у разі необхідності нададуть психологічну, юридичну та гуманітарну допомогу”, – зазначили у селищній раді.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі