Росіяни почали будувати фортифікації на Харківському напрямку

На Харківському напрямку Сили оборони України продовжують стримувати натиск російських окупаційних військ. Про це повідомили в оперативно-тактичному угрупованні “Харків”.

У районі населеного пункту Глибоке противник здійснює поодинокі переміщення особового складу з метою посилення підрозділів на передових позиціях. В районі Стариці росіяни доукомплектовують штурмові групи та розпочали активні роботи щодо фортифікаційного обладнання нових позицій.

У Вовчанську ворог здійснював поодиноке переміщення особового складу з метою проведення логістичного забезпечення та поповнення поточних втрат. Обстріляв місто із вогнеметної системи залпового вогню ТОС-1А (“Сонцепьок”).

Минулої доби відбулося 2 бойових зіткнення. Російські окупанти завдали 5 авіаударів з використанням 5 КАБів і 53 удари дронами-камікадзе. Загалом обстріляли позиції захисників України 360 разів.

Втрати ворога за минулу добу на Харківському напрямку склали 85 осіб вбитими і пораненими. Також українські оборонці знищили та пошкодили 75 одиниць озброєння та військової техніки, рознесли 59 укриттів ворога, 1 стартовий майданчик запуску БпЛА та 2 місця зберігання боєприпасів.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі