На Харківському напрямку росіяни перегруповуються та нарощують систему зв’язку

Оперативна обстановка на Харківському напрямку суттєвих змін не зазнала та залишається складною. Сили оборони України продовжують стримувати натиск російських окупаційних військ. Про це повідомили в оперативно-тактичному угрупованні “Харків”.

У районі населеного пункту Глибоке противник здійснив перегрупування штурмових груп, наростив систему зв’язку налагодив взаємодію між підрозділами щодо нанесення вогневого ураження.

В районі Стариці з метою недопущення втрати займаного положення ворог закріплюється на займаних позиціях, здійснював переміщення малих груп по 2 військовослужбовці 2-го мотострілецького батальйону 72-ї мотострілецької дивізії 44-го армійського корпусу з метою евакуації санітарних втрат.

У Вовчанську росіяни завели особовий склад на передові позиції та застосували важку вогнеметну систему ТОС-1А по району Агрегатного заводу.

Протягом минулої доби відбулося 7 бойових зіткнень. Російські окупанти завдали 1 ракетний удар двома ракетами, 2 авіаудари з використанням 2 КАБів та 66 ударів дронами-камікадзе. Загалом здійснили 412 обстрілів позицій захисників України.

Втрати рашистів за минулу добу на Харківському напрямку склали 78 осіб вбитими та пораненими. українські бійці знищили або пошкодили 71 одиницю озброєння та військової техніки ворога, рознесли 43 укриття та 1 місце зберігання боєприпасів.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі