Поліцейській-зрадниці з Харківської області присудили 13 років тюрми

Під час окупації селища Шевченкове Купʼянського району колишня старша інспекторка сектору кадрового забезпечення Куп’янського райвідділення поліції з власної ініціативи вирішила працювати на ворога. Як повідомили у пресслужбі Харківської облпрокуратури, жінка добровільно обійняла посаду «и. о. инспектора отделения по работе с личным составом» у так званому «УВД ВГА Харьковской области».

Експоліцейська за «служіння» російським загарбникам за місяць роботи отримала 43 000 російських рублів. Наступного місяця окупанти навіть підвищили колаборантці заробітну плату на 2 тисячі рублів.

Згодом обвинувачена змінила «профіль» та стала вже «старшим оперуполномоченным группы уголовного розыска Пункта полиции №2 (дислокация пгт Шевченково)».

Перед контрнаступом ЗСУ колаборантка втекла на територію рф. Орджонікідзевський расуд Харкова призначив експоліцейській покарання у виді 13 років увʼязнення з позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах строком 15 років з конфіскацією всього майна. Триває строк на апеляційне оскарження вироку.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі