Пожежі, розбиті будинки та постраждалі цивільні: наслідки обстрілів Харківської області за добу

Минулої доби військові рф завдавали удари о прикордонних та прифронтових населених пунктах Харківської області. Проти мирного населення ворог застосував ракети, авіацію, артилерію, FPV-дрони. Зруйновано оселі громадян, об’єкти цивільної інфраструктури. Про це повідомив очільник поліції регіону Володимир Тимошко.

У селі Петропавлівка внаслідок ворожого авіаційного обстрілу ФАБ-250 пошкоджено п’ять приватних будинків. Постраждали троє цивільних людей: дві жінки і чоловік.

У Куп’янськ внаслідок ворожого артилерійського обстрілу та авіаудару КАБ-500 пошкоджено приватні будинки. Дістали поранення дві цивільні жінки.

У селі Подоли поранено чоловіка.

У місті Богодухів внаслідок ворожого авіаційного обстрілу трьома КАБами пошкоджено щонайменше 25 житлових будинків, лінію електропередач, приватне підприємство, багатоквартирний будинок і магазин. Постраждала цивільна жінка: у неї гостра реакція на стрес.

У селі Піски-Радьківські внаслідок удару КАБом пошкоджено приватний будинок. Також постраждала цивільна жінка.

Через пожежу в селі Студенок на Харківщині без житла залишились понад 200 людей

Крім того, за даними ДСНС, за добу на Харківщині зафіксовано 10 пожеж від ворожих обстрілів. 9 з них сталися в екосистемах, куди влучили російські снаряди. Найбільша за площею пожежа сталась у селі Богуславка Борівської громади, де горіла хвойна підстилка на площі 20 га. З нею боролись 7 одиниць техніки та 35 рятувальників ДСНС. У Куп’янську було зруйновано приватний будинок, який горів на площі 150 кв. м.


Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі