Російські загарбники намагалися заїхати у Вовчанськ Харківської області на баггі та легковиках, але понесли втрати

Оперативна обстановка на Харківському напрямку суттєвих змін не зазнала та залишається складною. Війська рф продовжують тиснути на всіх активних ділянках фронту, але успіху не мають. Підрозділи Сил оборони продовжують утримувати займані позиції. Про це повідомили в оперативно-тактичному угрупованні “Харків”.

Зазначається, що війська РФ ведуть підготовку до поновлення штурмових дій, однак штурмові групи зі складу 79-го мотострілецького полку 18-ї мотострілецької дивізії відмовилися від виконання завдань.

У районі населеного пункту Глибоке противник здійснює поодиноке переміщення особового складу 11-го танкового полку 18-ї мотострілецької дивізії з метою поповнення поточних втрат та поновлення наступальних дій.

У Вовчанську росіяни застосували баггі та легкові автомобілі з метою доставки особового складу до міста. Силами оборони було нанесено вогневе ураження, противник поніс втрати, зупинив переміщення та роззосередився.

У районі Тихого противник формує штурмові групи з метою підготовки до активних дій.

Протягом минулої доби відбулося 5 бойових зіткнень. Російські окупанти завдали 1 авіаудар з використанням 1 КАБу та 28 ударів дронами-камікадзе. Позиції Сил оборони України окупанти обстріляли 396 разів. Від початку цієї доби триває 1 бойове зіткнення у районі Вовчанська.

Втрати ворога за минулу добу на Харківському напрямку склали 71 осіб вбитими та пораненими. Ще два окупанти здалися у полон. Українські військові знищили або пошкодили 59 одиниць озброєння та військової техніки, рознесли 55 укриттів ворога та 2 місця зберігання боєприпасів.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі