Уночі РФ атакувала Київщину балістичними ракетами «Іскандер-М»

У ніч на 6 серпня війська рф ударили 4 балістичними ракетами «Іскандер-М»/KN-23 по Київщині із Воронезької області. Також ворог запустив 2 керовані авіаційні ракети Х-59 із повітряного простору над акваторією Азовського моря та 16 ударних БпЛА типу «Shahed» із мису Чауда (Крим) і Курська. Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук.

Повітряну атаку відбивали мобільні вогневі групи Сил оборони, зенітні ракетні війська та підрозділи РЕБ Повітряних сил. Вдалося збити дві балістичні ракети, дві ракети Х-59 та 15 ударних БпЛА у Київській, Херсонській, Миколаївській та Хмельницькій областях.

Росіяни обстріляли село біля Харкова і поранили поліцейського

За інформацією начальника Київської ОВА Руслана Кравченка, влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури в Київській області не допущено. Постраждалі відсутні.

Оперативні групи працюють на місцях падіння уламків збитих ворожих цілей.
Станом на 8 ранку зафіксовано пошкодження багатоквартирного будинку (вибиті вікна на першому та другому поверсі, де розташовані нежитлові приміщення), двох АЗС (вибиті вікна, посічені фасади) і багатоповерхової будівлі з офісними приміщеннями (вибиті двері, вікна, посічений фасад). Також вибуховою хвилею пошкоджено будинок лісника.

Пожежі на місцях падіння уламків відсутні. Всі оперативні служби продовжують роботу з ліквідації наслідків ворожої атаки.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі