Помер колишній начальник СБУ в Харківській області Олександр Пивовар

Сьогодні на 65 році життя пішов з життя радник генерального директора АТ “Укренергомашини” Олександр Вікторович Пивовар. Про це повідомили на підприємстві.

“1 серпня 2024 року на 65 році життя припинило битися серце радника генерального директора АТ «Укренергомашини», генерал-майора, начальника Управління Служби безпеки України в Харківській області у 2014-2016 роках, учасника АТО, нагородженого орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, Почесного громадянина Харківської області, прекрасної людини та відмінного професіонала

Олександр Пивовар працював в органах державної безпеки з 1986 року, на керівних посадах – з 1998 року. З квітня 2014 по липень 2016 року був начальником Управління СБУ в Харківській області.

Під час своєї служби в АТО допомагав боронити Україну від навали російських військ та сепаратистів. З початку повномасштабного вторгнення допомагав Збройним силам України та громадянам, займаючись волонтерською діяльністю.

У 2017 році обійняв посаду радника гендиректора АТ “Турбоатом” (нині “Українські енергетичні машини”). У 2023 року Олександру Пивовару присвоїли завання Почесного громадянина Харківської області.

“Дирекція АТ “Укренергомашини”, Профком та трудовий колектив підприємства висловлює глибоке співчуття рідним та близьким у зв’язку з їх тяжкою та непоправною втратою”, – зазначили на підприємстві.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі