ДТП на проспекті Гагаріна: батькам Миколи Харківського оголосили підозру

У Харкові намагаються притягнути до відповідальності батька та матір фігуранта смертельної ДТП. Їм інкримінують невиконання обов’язків по вихованню дитини, що спричинило тяжкі наслідки. Про це повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

Суд залишив Миколу Харківського у СІЗО ще на два місяці

За даними слідства, з листопада 2019 року Микола Харківський скоїв низку правопорушень. На його рахунку стрілянина по людях в супермаркеті “Таврія”. За це підліток був засуджений до двох років позбавлення волі з випробувальним терміном в один рік.

Неповнолітнього передали під нагляд матері. Однак жінка регулярно виїжджала за кордон та залишала сина без нагляду. У підсумку 26 жовтня 2021 року підліток за кермом Infinity врізався в Chevrolet Aveo. Водій цієї машини загинув на місці, троє пасажирів, які їхали з Миколою Харківським, отримали травми.

У разі, якщо вина його батьків буде доведена, їм загрожує до п’яти років обмеження або позбавлення волі.

“Ходив до психолога та на іпотерапію”: мати Миколи Харківського розповіла про сина

Нагадаємо, раніше рідні загиблого заявили цивільні позови до сім’ї підлітка. Син та дочка водія просять стягнути з батьків Миколи Харківського по два мільйони гривень на користь кожного з них. Після цього розбиту машину та квартиру сім’ї заарештували.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі