Невістка Кернеса розкритикувала відмову торгових мереж від її продукції

Юлія Привалова прокоментувала рішення українських торгових мереж прибрати з продажу продукцію ТМ Yaro. Дружина сина ексмера Харкова Геннадія Кернеса Данила Привалова відповідала на запитання підписників у сторіс Instagram.

Дівчина різко висловилася з приводу блокади, яка послідувала після скандального анекдоту.

Відповідаючи на питання “Як позначається дебілоїдна політика Сільпо на знятті з полиць вашої продукції”, Привалова заявила, що корисний та якісний продукт, як і цінну інформацію, потрібно заслужити.

Стерненко вимагає бойкотувати бізнес невістки ексмера Харкова

“Це дебілоїдна політика радикально налаштованої меншини, яка дуже криклива, розлючена, ведена, керована… Вони уявили, що можуть руйнувати та знищувати не тільки бізнеси інших людей, а й самих людей”, – написала Юлія Привалова на своїй сторінці в Instagram.

При цьому вона зазначила, що продажі йдуть.

“Для цієї групи людей потрібно, щоб Яро закрилося і я ревіла, бажано у вишиванці та з вінком на голові, розмовляючи українською мовою в полі з чорнобривцями та під пісню Бандери, але вибачте, кого розчарувала”, – сказано в повідомленні.

snimok_ekrana_ot_2021-11-29_17-51-48_0.png
Невістка Кернеса вибачилася за анекдот про бандерівців

Нагадаємо, кількома днями раніше невістка покійного мера Харкова опублікувала неоднозначний жарт про бандерівців у соцмережах. Скріншот зі сторінки Юлії Привалової виклав у Facebook громадський діяч Сергій Степаненко. Дана публікація була гостро сприйнята користувачами соціальних мереж.

Коментарі