У Харкові п’яний водій Volkswagen влаштував масову ДТП (Фото)

Аварія сталася в Немишлянському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НВЦ в Харківській області.

За даними поліції, 13 грудня близько 19:30 на проспекті Петра Григоренка 40-річний водій Volkswagen протаранив легковик Renault, ВАЗ-2113 та ВАЗ-2104. В результаті ДТП постраждалих немає. Прибувши на місце аварії, копи з’ясували, що порушник був п’яний.

ДТП за участю позашляховика і Lexus: один з постраждалих помер у лікарні

Відносно водія Volkswagen копи склали протокол за статтею 130 (“керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння”) КУпАП. Чоловікові загрожує штраф у розмірі 17 тисяч гривень та позбавлення права керувати транспортним засобом протягом одного року.

photo_2021-12-14_11-38-32_2.jpg

 

Лобове ДТП під Харковом: рятувальникам довелося вирізати двох постраждалих з машини

Нагадаємо, раніше в Київському районі Харкова сталася ДТП, в результаті якої постраждав 80-річний чоловік. За даними правоохоронців, в 1-му лісопарковому провулку 48-річний водій автомобіля Porsche Cayenne збив пенсіонера. Пішохода забрали медики та доставили в лікарню. Силовики відкрили кримінальне провадження за статтею 286 КК України (“Порушення правил безпеки дорожнього руху”) та зараз встановлюють всі обставини події.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі