У Харкові затримали чоловіка, який приставав до школярки в лісосмузі

Про це 6 серпня повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Інцидент стався напередодні о 18:42. Наряд поліції патрулював Індустріальний район і на проспекті Московському правоохоронці почули дитячий крик. У лісосмузі вони помітили 12-річну дівчинку та 36-річного чоловіка. Помітивши поліцейських, чоловік намагався втекти в бік місцевого ринку. Його оперативно наздогнали та затримали, під час обшуку у нього вилучили зброю під патрон типу “Флобера”.

Педофіл отримав шість років в’язниці за розбещення малолітньої дівчинки

Школярка розповіла, що йшла на автостанцію до мами, в цей час до неї підійшов незнайомець і запропонував за гроші продемонструвати статеві органи. Коли отримав відмову, пригрозив дитині фізичною розправою, після чого дівчинка почала кликати на допомогу.

Слідчі порушили кримінальне виробництво за ч. 2 ст. 156 (“розбещення неповнолітніх”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

У Харкові поліцейські затримали чоловіка за розбещення школярок

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що педофіла з Харкова засудили до восьми років тюремного ув’язнення. У прокуратурі розповіли, що першою жертвою зловмисника став семирічний школяр. Інцидент стався влітку 2016 року. Чоловік познайомився з дитиною біля навчального закладу. Маніяк з’ясував, що хлопчик з багатодітної малозабезпеченої сім’ї. Обіцяючи допомогти матеріально, харків’янин став запрошувати неповнолітнього в гості. За словами самої дитини, новий знайомий чіпав його, змушував дивитися фільми для дорослих і намагався зняти з нього одяг. Через пів року педофіл познайомився з молодшим братом своєї першої жертви. Діяв чоловік за старою схемою, а за мовчання обом хлопчикам добре платив.

Коментарі