У Полтавській області імітували вбивство підприємця, яке замовив місцевий чиновник (Фото)

За попередньою інформацією, чиновник одного з районів Полтавщини тривалий час конфліктував із підприємцем. Врешті-решт, аби приборкати опонента, посадовець вирішив вчинити радикально і почав активно шукати кілера з кримінального середовища, який зміг би виконати «замовлення». Про це повідомив речник теруправління Держбюро розслідувань Олександр Білка.

У Харківській області судитимуть рекетира, який вимагав від підприємця 10 тисяч доларів

Вартість життя бізнесмена посадовець оцінив у 5 тис. доларів. Гроші за вбивство замовник планував передавати двома частинами. Завдаток передав ще у грудні 2022 року, а решту обіцяв вже після того, як впевниться у роботі кілера та отримає фотографії із вбитим чоловіком.

Працівники ДБР імітували вбивство після чого замовник отримав фотографії з «трупом», а також деякі особисті речі потерпілого. Наразі посадовцю повідомлено про підозру в закінченому замаху на умисне вбивство, вчиненому на замовлення (ч. 2 ст. 15, п. 11 ч. 2 ст. 115 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді довічного позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі