Вимагали у директора агрофірми $700 тисяч: членам злочинного угруповання з Харкова повідомили про підозру — поліція (Фото)

Про це 22 жовтня повідомили у прес-службі Національної поліції України.

Правоохоронці в Харківській області повідомили про підозру групі чоловіків, підозрюваних у вимаганні грошей від підприємця та скоєнні замовних злочинів.

За даними слідства, до складу організованого угруповання входили 19 мешканців Харкова та області. Чоловіки вимагали у керівника аграрної компанії $700 тисяч. У ході спецоперації правоохоронці затримали та взяли під варту п’ятьох фігурантів, ще 13 спільникам повідомили про підозру та оголосили їх у розшук.

Згодом двом членам ОЗУ суд змінив запобіжний захід на особисте зобов’язання. Після звільнення вони продовжили займатися злочинною діяльністю.

20 жовтня поліцейські провели обшуки у будинках фігурантів. Правоохоронці вилучили зброю, рації, підроблені посвідчення правоохоронців. Одного з чоловіків, якого розшукували, вдалося затримати, дев’ятьом спільникам повідомили про підозру.

Залежно від участі у злочинах фігурантам інкримінують звинувачення за статтями 296 (“хуліганство”), 121 (“навмисне тяжке тілесне ушкодження”) та 122 (“навмисне середній тяжкості тілесне ушкодження”) КК України.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі