Встановили особу українського військового, якому росіяни відрізали голову на Донеччині

Українські правоохоронці встановили особу українського військового, якому учора на Донеччині російські окупанти відрізали голову замість того, щоб узяти в полон. Про це повідомив генпрокурор України Андрій Костін.

Він зазначив, що наразі ім’я загиблого не називають, адже тривають процедури для остаточного підтвердження його даних.

Також правоохоронцы ідентифікували російських командирів, потенційно відповідальних за обезголовлення українського захисника. Здійснюється комплекс заходів щодо перевірки цієї інформації.

“Цей факт є ще одним підтвердженням, що повна зневага до міжнародного права та загальнолюдської моралі — це державна політика країни-терориста росії. Кожен світовий лідер, який тисне руку путіну, повинен усвідомлювати, що тисне руку особі, яка толерує варварські вбивства”, – заявив Андрій Костін.

Нагадаємо, учора генеральний прокурор України заявив, що керівники одного з підрозділів окупаційних військ рф у Волноваському районі Донеччини віддали наказ не брати в полон українських військовослужбовців, натомість вбити їх з нелюдською жорстокістю — шляхом обезголовлення. Під час проведення аеророзвідки на одній із бойових позицій в Донецькій області українські військові виявили пошкоджений броньований автомобіль Сил оборони України, на якому знаходилася відрізана голова українського захисника.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі