У Вовчанську російські окупанти облаштовують тунелі для переміщення між будинками

Про оперативну обстановку на Харківському напрямку розповіли в оперативно-тактичному угрупованні “Харків”.

У районі населеного пункту Глибоке росіяни вночі за допомогою БпЛА дистанційно замінували протипіхотними мінами маршрути висування особового складу Сил оборони України.

У районі Лукʼянців відмічено перебування підрозділів «Ахмат» противника.

У районі Стариці противник продовжує проводити інженерне обладнання позицій, встановлює нові інженерні загородження та проводить логістичне забезпечення.

У Вовчанську ворог посилив повітряну розвідку з метою виявлення українських підрозділів, здійснює поодинокі переміщення особового складу для поповнення поточних втрат. Також окупанти проводять інженерні роботи щодо облаштування тунелів для прихованого переміщення між сусідніми будинками.

“Операція готувалася ретельно і заздалегідь”: військовий розповів про звільнення Вовчанського агрегатного заводу

Протягом минулої доби на Харківському напрямку відбулося три бойових зіткнення. Росіяни обстріляли позиції українських захисників 356 разів.

Втрати ворога за минулу добу склали 136 осіб вбитими і пораненими. Також українські захисники знищили або пошкодили 84 одиниці озброєння та військової техніки рашистів, рознесли 47 укриттів, 2 місця зберігання боєприпасів і 1 пункт зберігання пально-мастильних матеріалів.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі