У Харкові зіткнулися маршрутка, легковик і фура: постраждала дитина

У Харкові на Лозовеньківському проспекті сталася аварія за участю трьох машин. Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини події. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

Аварія за участю поліцейської машини: постраждала дитина

Вчора близько 19:00 водій ВАЗ-2108 виїхав для обгону на зустрічну смугу та врізався в маршрутку, що їхала з Харкова до Черкаської Лозової. Від удару легковик відкинуло назад і він зіткнувся з вантажівкою DAF. У результаті аварії постраждав хлопчик 2011 народження. Маленький пасажир ВАЗ отримав забиття голови. Дитину доставили в лікарню, але після медичного огляду – відпустили додому.

У Харкові водій Ford влаштував потрійне ДТП і втік з місця події

Нагадаємо, раніше в харківському метро рука дитини застрягла в ескалаторі. Інцидент стався на станції “Пушкінська”. На одному з ескалаторів їхала сім’я: мама, тато й дитина. Під час руху дитина засунула руку між рухомими елементами. Співробітники підземки ескалатор зупинили, руку дитини звільнили. Після цього працівники викликали швидку допомогу.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі