У Харкові теоретичний іспит з водіння тепер можна скласти в метро

Ще один сервісний центр МВС у Харкові переїхав в укриття, а саме на станцію метро «Київська». Про це повідомили в Регіональному сервісному центрі ГСЦ МВС у Харківській, Полтавській та Сумській областях.

«Харківщина – регіон із найтривалішими повітряними тривогами. Пошуки приміщення, що було б безпечним для усіх і забезпечило потреби у безперервності процесів, привели до найкращого рішення сьогодні – переїзду в метро. Відтепер обидва сервісні центри МВС працюють в укриттях і можуть здійснювати екзаменаційну діяльність для усіх охочих майбутніх водіїв», – розповів начальник регіонального сервісного центру Дмитро Крейнер.

На новій локації надаються такі послуги:

— видача посвідчення водія на право керування транспортними засобами після закінчення навчального закладу та складення іспитів;

— обмін/відновлення посвідчення водія;

— видача міжнародного посвідчення водія.

У метро працюють 15 адміністраторів. Також приміщення облаштоване екзаменаційним класом на 10 місць для складання теоретичного іспиту.

Сервісний центр МВС на станції «Київська» став шостим центром у регіоні, який працює в укритті під час повітряної тривоги. Раніше в Харкові в укритті почав працювати сервісний центр, що розташований на вулиці Шевченка, 26.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі