У Харкові працівники ТЦК побили звільненого з полону військового: призначено службове розслідування (Відео)

Днями у соцмережах опублікували відео, автори якого стверджують, що 8 серпня працівники Навобаварського РТЦК та СП у Харкові побили військового, який раніше був звільнений з російського полону, та викинули його документи.

Сьогодні в Харківському обласному ТЦК та СП прокоментували цей випадок та інші конфлікти з віськкомами на Харківщині й заявили, що до інцидентів “призводила агресивна поведінка і провокування конфлікту з боку окремих громадян, які відмовлялись виконувати законні вимоги представників Національної поліції або ЗС України щодо надання військово-облікових документів або документів, що встановлюють особу”.

По кожному випадку триває перевірка. Проводяться додаткові інструктажі та заняття з особовим складом груп оповіщень щодо їх взаємодії з громадянами, посилюється координація з органами Національної поліції.

“Щодо конфліктної ситуації з військовослужбовцем запасу, який раніше перебував у полоні і нещодавно звільнився у запас з лав Збройних Сил України, повідомляємо, що за цим фактом командуванням призначено службове розслідування. Учасники конфлікту відсторонені від здійснення оповіщення. За результатами буде вжито відповідні дисциплінарні, кадрові і організаційні заходи, про що ми додатково повідомимо засоби масової інформації та громадськість”, – повідомили в Харківському ОТЦК.

У разі виявлення фактів правопорушень або можливості конфлікту з представниками ТЦК громадяни можуть повідомити на гарячу лінію Командування Сухопутних військ ЗС України – 0 800 301 937.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі