У Харкові піймали догхантера, який труїв собак ковбасою (Відео)

У Харкові вперше з 2009 року було підтверджено випадок догхантерства. Про це розповіли у КП “Центр поводження з тваринами”.

До них звернулася харків’янка, чий собака загинув після того, як підібрав на вулиці шматочок їжі. Виявилося, що в ній були заховані отруйні пігулки. Від цієї отрути тварини відчувають нестерпний біль, судоми і гинуть в страшенних муках. Загалом відомо про загибель ще шістьох собак внаслідок таких дій у цьому районі.

Під Харковом жінка утримувала у квартирі в клітках 15 собак (Фото)

Власники собак згуртувалися та затримали живодера. Він намагався втекти від переслідувачів і навіть розпилював на людей газовий баллончик. Догхантером виявився опікун безпритульних котів: він годовував їх, лікував, стерелізував та прилаштовував у родини. На місце викликлаи поліцію. При огляді чоловіка правоохоронці виявили у нього спрей для лікування котів, котячий корм і сардельки, нашпиговані пігулками.

Виявилося, що чоловік неодноразово погрожував розправою власникам собак та, навіть, дітям, що прогулювалися із своїми улюбленцями.

КП “Центр поводження з тваринами” звернулося до правоохоронних органів з відповідною заявою. У поліції регіону повідомили, що слідчий відкрив кримінальне провадження щодо жорстокого поводження з тваринами. Розслідування триває.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі