У Харківській області вночі згорів BMW

У Куп’янську рятувальники гасили пожежу в легковому автомобілі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області.

29 липня о 3:39 на вулиці Зої Космодем’янської сталася пожежа. Загорівся автомобіль BMW 1998 року випуску. Площа пожежі склала два квадратних метра. О 3:51 рятувальникам вдалося ліквідувати вогонь.

Масштабна пожежа в гаражному кооперативі: згоріли чотири машини, загинула одна людина

Жертв і постраждалих в результаті НП немає. Зараз співробітники ДСНС з’ясовують причину інциденту.

На Салтівці позашляховик згорів у гаражі після спроби крадіжки

Нагадаємо, раніше в Валківському районі рятувальники загасили пожежу в селищі Старий Мерчик. В результаті спалаху постраждав чоловік 1953 року народження. Надзвичайна подія сталася увечері 6 листопада на вулиці Зеленій. До моменту прибуття рятувальників автомобіль Geely СК був повністю охоплений вогнем. Через годину і 20 хвилин після виклику бійцям ДСНС вдалося загасити пожежу. Водій машини отримав опіки рук та правої ноги, але від госпіталізації відмовився.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі