У Харківській області в ДТП загинула шестимісячна дитина, мати немовляти отримала травми

Трагедія сталася в Чугуївському районі неподалік від села Волохів Яр. Про це кореспонденту Newsroom сьогодні розповів керівник Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта.

У Харкові водій Volkswagen зіткнувся з двома авто

“Виклик про подію надійшов на спецлінію 29 грудня о 12:45. В результаті зіткнення трьох автомобілів загинула шестимісячна дитина, яка сиділа на задньому сидінні легковика без автокрісла. Також травми отримала 34-річна мати немовляти. У неї перелом носа та щелепи. Жінку доставили в лікарню”, — розповів Віктор Забашта.

photo_2021-12-29_14-48-40.jpg

 

У Харківській області мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою: загинуло троє

У пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області подробиці ДТП пообіцяли надати пізніше.

Нагадаємо, раніше в Харкові позашляховик протаранив автомобіль і маршрутку. Аварія сталася на вулиці Валентинівській, 35/81.За попередньою інформацією правоохоронців, водій Toyota не врахував дорожню обстановку і не дотримувався безпечної дистанції, тому зіткнувся з автомобілем Peugeot і маршруткою.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі