Трагедія на атракціоні в Києві: момент обриву тросу потрапив на камери спостереження (Відео)

Триває розслідування причин обриву тросу на атракціоні «Канатна переправа через р. Дніпро від Арки Дружби народів до Труханового острова», внаслідок чого загинув 20-річний хлопець. На другий день пошуків рятувальники знайшли тіло загиблого. Його буде направлено на експертизу, повідомили у пресслужбі Київської міської прокуратури.

На цей момент правоохоронці вже вилучили частину відеозаписів з камер, встановлених на атракціоні, а також речові докази. На кадрах видно, як до кінця спуску доїхав інший відвідувач атракцірону.

Правоохоронці звертаються до свідків події та громадян, які володіють важливою для слідства інформацією, з проханням надати відповідні покази, а також наявні фото та відеоматеріали.

Розслідування проводиться за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою та службової недбалості, що спричинила смерть людини(ч.2 ст.272, ч. 3 ст. 367 КК України). Досудове розслідування проводять слідчі Печерського управління поліції Києва за процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури столиці.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі