Ситуація на Харківському напрямку: росіяни перегруповуються і проводять ротацію

В районі села Глибоке відмічено перегрупування штурмових груп противника, поодиноке переміщення особового складу, евакуація поранених, а також проведення внутрішньої ротації на передових позиціях. У Вовчанську Сили оборони продовжують протидіяти спробам противника атакувати, виснажуючи його наступальний потенціал. Про це повідомили в ОТУ “Харків”.

Протягом минулої доби відбулося 13 бойових зіткнень. Росіяни нанесли в напрямку українських позицій 13 авіаційних ударів (21 КАБ). Також ворог завдав 35 ударів дронами-камікадзе та здійснив 413 обстрілів позицій Сил оборони України.

З початку сьогоднішньої доби ворог наніс 2 авіаційні та 2 ракетні удари, внаслідок яких постраждала цивільна інфраструктура та цивільні особи. Українські війська продовжують заходи з посилення стійкості оборони.

Втрати росіян за минулу добу на Харківському напрямку склали 106 осіб вбитими і пораненими. Окупанти втратили 50 одиниць озброєння та військової техніки. Крім того, українські захисники знищили 46 укриттів особового складу і 1 стартовий майданчик БпЛА.

Сили оборони України контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії російської федерації.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі