Ситуація на Харківському напрямку: основні зусилля росіяни зконцентрували у районах Глибокого та Вовчанська

Протягом минулої доби російські окупанти не полишали спроб вклинитися в оборону, намагаючись вибити українські підрозділи із зайнятих рубежів. Обстановка на Харківському напрямку залишається складною та напруженою. Про це повідомили в ОТУ “Харків”.

Намагаючись відновити втрачене положення, основні зусилля ворог зконцентрував у районах населених пунктів Глибоке та Вовчанськ. Противник здійснює переформування штурмових груп та активно веде повітряну розвідку, продовжує шукати слабкі місця в українській обороні.
З метою посилення передових позицій ворог здійснив переміщення кількох груп у районі Сотницького Козачка.

Протягом минулої доби на Харківському напрямку відбулося 10 бойових зіткнень. Ворог наніс в напрямку українських позицій 16 авіаударів, використавши 24 КАБи. Цілили по Липцям, Глибокому, Вовчанську, Вовчанському хутору, Тихому. Окупанти нанесли 36 ударів дронами-камікадзе та здійснили 458 обстрілів позицій Сил оборони України.

Від початку цієї доби відбулося 2 бойових зіткнення у районі Глибокого.

Сили оборони України продовжують ефективно нищити живу силу та військову техніку російських окупантів. Втрати росіян за минулу добу на Харківському напрямку склали 88 осіб вбитими і пораненими. Також ворог втратив 16 одиниць озброєння та військової техніки, 70 укриттів особового складу противника і 2 пункти зберігання боєприпасів.

Сили оборони України контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії рф.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі