Слідчі ідентифікували бойовика “ДНР”, який напав на подружжя на Харківщині й відібрали авто

Харківські правоохоронці встановили так званого «командувача відділення», який служив у незаконно створеному збройному формуванні “ДНР”. Як повідомив начальник слідчого управління поліції регіону Сергій Болвінов, зараз підозрюваному 34 роки. Він народився в місті Макіївка, там і приєднався до терористів.

“Вже у 2022 році, після окупації Куп’янського району, прийшов на Харківщину. Позивний “Ден” – саме так його запам’ятав водій Національного природного парку “Дворічанський”. Разом зі своєю дружиною він став жертвою “днр-вця”. Зловмисники напали на подружжя. Погрожували зброєю та знущалися – і все заради автомобіля. В результаті “асвабадітелі” забрали “Рено Дастер”. Далі “Ден” використовував машину в особистих цілях, їздив по Дворічній та паркував на подвір’ї одного з місцевих зрадників”, – розповів Сергій Болвінов.

За його словами, слідчі змогли безпомилково визначити його серед всіх окупантів, хто в той період дислокувався у Дворічній: встановили ім’я, прізвище та посаду цього воєнного злочинця. Розслідування триває.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі