Розчленував тіло колишньої дружини: у Харкові завершили розслідування вбивства балетмейстерки театру

Харківські слідчі завершили розслідування вбивства чоловіком колишньої дружини, балетмейстерки Харківського академічного театру музичної комедії. Справу передали до суду. Про це повідомив начальник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов.

“Все сталося в середині лютого. Вбивця вразив всіх своєю винахідливістю – він інсценував в квартирі побачення своєї дружини з іншим, відповідав на повідомлення з її телефону вже після вбивства та зміг вдало заховати рештки тіла. Але слідству вдалося з’ясувати, як все було насправді. Тіло без голови та рук знайшли в льосі неподалік дачного будинку, який належить родині. Голову та руки вбивця закопав в інших місцях, а тіло намагався спалити разом з валізою”, – розповів Сергій Болвінов.

За його словами, чоловік вбив колишню дружину через ревнощі. Після розлучення 12-річний син залишився з матір’ю.

“Чоловік зарізав жінку у ванній. Холоднокровно позбувся тіла та довго заперечував свою провину. Врешті він таки зізнався, а ми змогли зібрати достатньо доказів. Є і відео з камер спостереження, і результати експертизи ДНК, і безліч фактів, які вказують на те, що цей злочин був спланований заздалегідь. Йому загрожує довічне ув’язнення”, – розказав Сергій Болвінов.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі