Росіяни скинули авіабомбу на одну з найбільших приватних шкіл Харкова (Фото)

У неділю, 23 червня, російські терористи вдарили по території Авторської школи Бойко. Про це повідомив директор закладу Олександр Макагон.

“Р…ня чомусь вирішила, що 30 років існування найкращої школи Харкова – це занадто, і скинула на нас бомбу. Втім, я категорично не згоден! Упевнений, що з цим не згодитесь і ви – усі, хто в нас навчався, навчав або просто довірив нам своїх дітей. Дякую за підтримку! Кількість дзвінків і повідомлень вразила мене до сліз! ДЯКУЮ ВСІМ!!!! Памʼятаєте, як в нашому гімні?.. “Тут велика родина одна!” Сьогодні ми це відчули. Мені зателефонували батьки і діти, ті, хто навчався дуже давно, і ті, хто вчився, а потім привів своїх дітей учитися… Навколо Школи Бойка немає байдужих!
Цього року школі 30… Так, сьогодні вона зруйнована. Розбито те, що ми з любовʼю і великою старанністю будували так довго… Але ми все відновимо! І відновимо разом! Ми зробимо школу сучаснішою, кращою і затишнішою, ніж будь-коли!
Допомога потрібна всяка: руками, технікою і, звісно, грошима! Тут будемо звітувати!”, – йдеться у зверненні директора на сайті школи.

Приватний навчальник заклад був занований у 1994 році.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі