Росіяни продовжують штурми на Харківському напрямку

На Харківському напрямку обстановка залишається напруженою, росіяни ведуть активні штурмові дії, намагаючись покращити тактичне положення. Про це повідомили в ОТУ “Харків”.

У районі Глибокого противник здійснив перегрупування особового складу штурмових груп 11-го танкового полку 18-ї мотострілецької дивізії, проводить евакуацію втрат. Відмічено нестачу продуктів харчування на передових позиціях.

Поблизу Лукʼянців окупанти здійснюють переміщення особового складу штурмових груп 7-го окремого мотострілецького полку 11-го армійського корпусу до передових позицій, проводять заходи логістичного забезпечення. Посилили мінометні розрахунки у зазначеному районі. Продовжуються випадки відмов особового складу противника від подальшого виконання бойових та спеціальних завдань.

Поблизу Стариці, Бугруватки та Огірцевого російські окупанти здійснюють заміни бойових змін, проводять заходи інженерного обладнання та маскування позицій.

У Вовчанську ворог посилив повітряну розвідку маршрутів висування, проводить підготовку до штурмових дій. Обмежив міжпозиційне пересування особового складу у темну пору доби.

Протягом минулої доби відбулося 11 бойових зіткнень. Також ворог завдав 1 авіаудар КАБом. Крім того, окупанти завдали 52 удари дронами-камікадзе та 357 разів обстріляли позиції Сил оборони України. Від початку цієї доби триває 3 бойових зіткнення у районі Вовчанська.

Втрати ворога за минулу добу на Харківському напрямку склали 124 особи вбитими і пораненими. Також ворог втратив 91 одиницю озброєння та військової техніки, знищено 85 укриттів для особового складу противника, 1 пункт управління БпЛА, 3 місця зберігання боєкомплекту, 1 місце зберігання паливно-мастильних матеріалів.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі