Росіяни намагаються перегрупувати свої підрозділи у Вовчанську

Учора на Харківському напрямку відбулося 10 бойових зіткнень. Бої точилися в районах Вовчанська і Глибокого. З початку поточної доби підрозділи Сил оборони відбили 4 ворожих атаки, 2 боєзіткнення станом на ранок тривали. Про це повідомили в оперативно-тактичному угрупованні ” Харків”.

Зазначається, що росіяни намагаються провести перегрупування своїх підрозділів у Вовчанську, також здійснюють підготовку підрозділів 153 мсп 47 мсд та 138 омсбр 6А до штурмових дій.

Українські військові в Харківській області знищили унікальну бойову машину (Відео)

Українські війська продовжують заходи з посилення стійкості оборони.

За добу ворог наніс в напрямку позицій українських військ 17 авіаударів (33 КАБи) в районах населених пунктів Стариця, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Липці, Ветеринарне, Борщова, Глибоке. Також завдав 32 удари дронами-камікадзе та здійснив 466 обстрілів.

Втрати росіян на Харківському напрямку за добу склали 117 осіб вбитими і пораненими. Крім цього, противник втратив знищеними та пошкодженими 1 танк, 2 ББМ, 4 артсистеми, 9 автомобілів, 36 БПЛА. Ще українські військові знищили 60 ворожих укриттів.

За даними Генштабу ЗСУ, на Куп’янському напрямку росіяни здійснили вчора 3 атаки. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Піщаного Харківської області та Стельмахівки на Луганщині.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі