Росіяни дистанційно замінували територію біля Липців під Харковом

Оперативна обстановка на Харківському напрямку залишається складною. Сили оборони України продовжують стримувати натиск російських окупаційних військ. Про це повідомили в оперативно-тактичному угрупованні “Харків”.

Уочі неподалік села Липці Харківського району росіяни за допомогою БпЛА дистанційно замінували територію протипіхотними мінами.

Росіяни замінували дамби у Бєлгородській області — ОТУ “Харків”

У Вовчанську протягом ночі окупанти основні зусилля зосередили на веденні повітряної розвідки з метою коригування та нанесення вогневого ураження по позиціям Сил оборони. Також проводили відновлення боєздатності підрозділів та поповнення боєкомплекту мінометних розрахунків 82 мотострілецького полку 69 мотострілецької дівізії. Крім того, відмічено евакуацію санітарних втрат та логістичне забезпечення підрозділів 128 окремої мотострілецької бригади 44 армійського корпусу окупантів.

Зранку росіяни здійснили спробу висування реактивної вогнеметної системи залпового вогню ТОС-1А з напрямку Шебекіно, ймовірно, в рамках підготовки до поновлення наступальних дій в районі Вовчанська. Проте, Сили оборони вчасно виявили це та заввдали удару FPV-дроном (результати уточнюються).

Учора відбулося 1 бойове зіткнення в районі Вовчанська. Російські окупанти за добу обстріляли позиції захисників України 433 рази. Втрати ворога на Харківському напрямку склали 88 осіб вбитими і пораненими. Також за добу ЗСу вразили 103 одиниці озброєння та військової техніки ворога, 88 укриттів, 1 місце зберігання боєприпасів і 2 стартові позиції для запуску БпЛА.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі