Росіяни 14 разів атакували в районі Вовчанська, ситуація напружена

Учора, 17 червня, на Харківському напрямку відбулося 14 атак ворога в районі Вовчанська та 1 – поблизу села Липці. Як повідомили в Генштабі ЗСУ, 10 ворожих штурмів у Вовчанську відбито. Ситуація залишається напруженою – тривають бої у 4-х локаціях. Сили оборони продовжують заходи щодо посилення оборонних позицій та рубежів.

На Куп’янському напрямку від початку доби кількість бойових зіткнень збільшилась до 14. Українські воїни відбили 9 атак противника поблизу Синьківки. 1 ворожа атака в районі Степової Новоселівки успіху також не мала. Тривають бойові дії біля Піщаного, Берестового та Степової Новоселівки. Ситуація контрольована.

За добу росіяни скинули на Харківську область 21 КАБ

Найгарячіша обстановка залишається на Покровському напрямку. Ворог не полишає спроб відшукати слабкі місця в обороні, безперервними штурмовими діями намагається вклинитися в бойові порядки українських підрозділів. Учора росіяни здійснили тут 42 атаки, 32 з яких вдалося відбити.За попередніми даними, на цьому напрямку втрати агресора за минулу добу склали майже 300 окупантів вбитими та пораненими. Знищено 1 бойову броньовану машину, 4 автомобіля та 3 ворожі гармати.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі