Пожежі, розбиті будинки, загиблий та поранені: наслідки обстрілів Харківщини за добу

Минулої доби російські терористи запускали по Харківщині «Калібри», «Іскандери» «шахеди», гатили з артилерії. Рашисти завдали масованого удару по цивільній інфраструктурі Харкова, а також Лозівського, Ізюмського і Красноградського районів області. Внаслідок обстрілів є загиблий та постраждалі. Про це повідомили очільник поліції регіону Володимир Тимошко і начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Наймасованіша повітряна атака: РФ запустила по Україні 127 ракет і 109 “шахедів”

Так, учора обстрілами РФ було пошкоджено приватні домоволодіння в селищі Козача Лопань, селах Постольне, Курилівка, Глушківка. У селі Світличне загорівся будинок.

У селищі Куп’янськ-Вузловий внаслідок ворожого артилерійського обстрілу пошкоджено адмінбудівлю, у селі Олександрівка – надвірні будівлі і вантажівку на території фермерського господарства.

У селі Копанка Ізюмського району сталося влучання в об’єкт інфраструктури. Загинув 41-річний чоловік, постраждав 32-річний чоловік.

У селі Андріївка Ізюмського району ворожий «Іскандер» також влучив по об’єкту інфраструктури. Пошкоджені будівлі та 3 авто, постраждали 4 людей.

Також війська рф атакували безпілотниками і ракетами (попередньо, типу «Калібр») обʼєкт промисловості у Красноградському районі. Обійшлося без постраждалих.

За даними ДСНС, за добу на Харківщині зафіксовано 12 пожеж від ворожих обстрілів. Горіли об’єкти цивільної інфраструктури, приватні житлові будинки, господарчі споруди та екосистеми загальною площею близько 16 га. Зокрема, у Немишлянському районі Харкова загорілася суха трава на площі 500 кв. м.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі