Поліція затримала 16-річного водія Infiniti, який вчинив смертельну аварію у Харкові

Водій Infiniti намагався перетнути перехрестя на червоний сигнал світлофора та зіткнувся з автомобілем Chevrolet Aveo. ДТП сталося вчора близько 20:40 в районі перехрестя проспекту Гагаріна та вулиці Одеської. Внаслідок зіткнення 58-річний водій Chevrolet загинув на місці події. Про це сьогодні вранці повідомили у відділі комунікації поліції регіону.

Також постраждали троє пасажирів Infiniti – двоє 19-річних хлопців та 16-річна дівчина. З тяжкими травмами їх доправили до лікарні, зараз вони перебувають у реанімації.

Відірвані колеса та запчастини на дорозі: у мережі опублікували фото з місця смертельної аварії у Харкові

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Водії обох транспортних засобів ознаки алкогольного сп’яніння не мають.

Наразі правоохоронці вилучають записи з камер відеоспостереження. 16-річному водієві Infiniti загрожує до восьми років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Слідчі дії продовжуються.

“Слава Богу, вона була в іншій машині”: ексдепутат міськради спростував інформацію про загибель дружини в ДТП

Раніше на перехресті проспекту Науки та вулиці Ляпунова автомобіль BMW врізався у фургон, який повертав із вулиці Космічної ліворуч. Удар був такої сили, що вантажівці відірвало кабіну. Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції, внаслідок пригоди ніхто не постраждав. За інформацією соцмереж, за кермом німецького седана був Владислав Смирнов, син директора мережі заправок ОВІС Руслана Смирнова.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі