Нові смачні сніданки у ресторанах ЯПІКО

Почніть свій ранок смачно! 4 нові сніданки в ресторанах Япіко.

Сніданок з Мюнхенськими ковбасками

Насичений та ситний сніданок, натхненний баварськими традиціями! Соковиті мюнхенські ковбаски подаються з ароматною квасолею в томатному соусі та ніжним зеленим горошком. Свіжий мікс зелені, огірок і помідор конкасе додають страві легкості та свіжості. Сирний соус та місо масло створюють неймовірно гармонійний смаковий баланс, який доповнюється пікантною приправою тогараші. Хрусткий білий тост ідеально поєднується з ніжним курячим яйцем, довершуючи цей гастрономічний шедевр. Ідеальний вибір для смачного початку дня!

Японський сніданок

Відкрийте нові смаки з “Японським сніданком”, який поєднує традиції та сучасність. Соковита куряча котлета, приправлена кунжутом кімчі, додає страві яскравих східних ноток. Ніжний мікс зелені, свіжий огірок та соковиті помідори черрі освіжають кожен шматочок, а вершкове масло додає делікатної м’якості. Японський рис є основою цієї страви, насиченої соусом унагі, що приносить глибокий і насичений смак. Сирний соус додає кремовості, а яйце пашот довершує цю кулінарну гармонію. Ідеальний вибір для тих, хто хоче почати день з вишуканим японським смаком!

Ранковий бургер з лососем

Розпочніть свій день з вишуканого “Ранкового бургера з лососем”, що поєднує ніжність і насиченість смаків. М’яка булочка бріош з вершковим крем-чізом є ідеальною основою для соковитого слабосоленого лосося або креветки на ваш вибір. Свіжий шпинат додає страві легкості, а сирний соус і приправи тогараші надають пікантності. Яйце пашот з його рідким жовтком робить цей бургер ще ніжнішим і апетитнішим. Це ідеальний варіант для тих, хто цінує оригінальний смак та поживний сніданок!

Ранковий бургер з креветкою

Спробуйте неперевершений “Ранковий бургер з креветкою”, який подарує вам свіжий старт дня. М’яка булочка бріош з вершковим крем-чізом створює ідеальну основу для соковитих тигрових креветок, глазурованих у соусі світ-чилі, що надає їм солодко-пікантного смаку. Поживний скрембл з яйця та ніжне авокадо додають бургеру ніжності, а вершкове масло підкреслює кожен інгредієнт своєю м’якістю. Це чудовий вибір для тих, хто шукає незвичайний і вишуканий сніданок!

Меню сніданків доступне з 9:00 до 13:00

Адреси ресторанів:

• пр. Науки, 11

• вул. Миколаївська, 4

• вул. Ярослава Мудрого, 33/35.

Також в ресторанах ЯПІКО можна замовити такі сніданки.

Баварський сніданок

Почніть день смачно та ситно з нашим “Баварським сніданком”. На тарілці на вас чекають соковиті мюнхенські ковбаски, що поєднуються зі свіжим міксом зелені та ніжним зеленим горошком. Пікантний смак додає квасоля в томатному соусі, доповнена сирним соусом та присипана ароматною приправою тогараші. Легкий і освіжаючий огірок із помідором конкасе гармонійно збалансовують страву. Вершковий акцент надає місо масло, яке можна намастити на хрусткий білий тост. І на завершення – ідеально приготоване куряче яйце, яке об’єднує всі компоненти цього багатого сніданку. Ідеальний вибір для тих, хто цінує насичений смак та традиції!

Сирники із сезонними ягодами 

Пориньте у ніжність нашого десертного сніданку – повітряні, пухкі сирники, приготовані зі свіжого сиру. Вони ідеально поєднують легку солодкість та м’яку текстуру. Сирники подаються з ароматними сезонними ягодами, що додають яскравих фруктових ноток. Смак доповнює свіженька сметана та вишуканий соус із малини та вишні, який створює ідеальний баланс солодкого та кислуватого смаку. Делікатна цукрова пудра завершує цю гармонію, додаючи легкого шарму до кожного шматочка. Ідеальний вибір для любителів ніжних десертів на сніданок!

Сніданок із яйцем пашот, лососем і сирним соусом

Насолоджуйтеся розкішним сніданком із делікатним поєднанням слабосоленого лосося та ніжного яйця пашот. Страва доповнена свіжим міксом салатів, приправлених ароматною оливковою олією, що надає легкості та свіжості. Помідор конкасе додає соковитості та балансу смаку, а сирний соус створює вершкову текстуру. Пікантна приправа тогараші додає тонкої гостроти, що підкреслює ніжність лосося. Хрусткі тости завершують цю гастрономічну композицію, роблячи ваш ранок смачним та незабутнім. Ідеальний вибір для тих, хто любить елегантний та поживний сніданок!

Оката яєчня з індичими сосисками та картоплею по-селянськи

Насолоджуйтесь ситним і збалансованим сніданком, де оката яєчня поєднується з соковитими індичими сосисками та хрусткою картоплею по-селянськи. Свіжий зелений горошок, огірок та редис додають страві легкості та яскравості, а ароматний мікс зелені створює ідеальний контраст. Вершкове місо масло і пікантна приправа тогараші підсилюють смак, роблячи його ще більш насиченим. Хрусткий тост із оливковою олією та солодкі помідори черрі довершують цей гармонійний ансамбль. Ідеальний сніданок для тих, хто хоче почати свій день смачно та з енергією!

Скрембл з креветками та кіноа

Спробуйте наш вишуканий “Скрембл з креветками та кіноа”, який стане ідеальним початком вашого дня. Повітряний скрембл поєднується з ніжними креветками, створюючи ідеальний баланс текстур і смаків. Відварена кіноа додає легкості та поживності, а свіже авокадо та зелений горошок вносять нотки кремовості та свіжості. Мікс зелені, соковиті черрі та ароматна оливкова олія гармонійно доповнюють страву. Пікантна приправа тогараші та соус гляс додають насиченості смаку, а хрусткий тост завершує цей корисний і смачний сніданок. Ідеальний вибір для тих, хто любить здоровий і смачний початок дня!

Коментарі