На трасі Київ-Харків перекинувся автобус з пасажирами: водій загинув (Відео)

Аварія сталася 11 жовтня на 174 кілометрі автодороги Київ – Харків – Довжанський. Як повідомили в Головному управлінні Нацполіції в Полтавській області, ДТП сталося недалеко від села Карпилівка Лубенського району.

За даними правоохоронців, автобус Scania, яким керував 56-річний водій, їхав з Луганської області до Києва. Близько 6:40 ранку він з’їхав у кювет і перекинувся на бік. В результаті аварії водія і ще десятьох пасажирів в с травмами госпіталізували. Пізніше з’ясувалося, що в лікарні шофер помер.

 

 

Слідчі відкрили провадження за ст. 286 (“порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту водієм, що спричинило смерть людини”), Кримінального кодексу України.

“Засліпило сонце”: водій автобуса спровокував потрійне ДТП

Нагадаємо, раніше на кордоні Харківської та Дніпропетровської областей перекинувся автобус. Інцидент стався на трасі Дніпро – Красноград в районі села Копанка. З’ясувалося, що водій мікроавтобуса Volkswagen не впорався з керуванням, в результаті іномарка перекинулася. Медики оглянули вісьмох постраждалих, двох з них госпіталізували до лікарні Краснограда.

Коментарі