На Буковині п’яний священник на КАМАЗі втік з місця аварії, а коли його розшукали – побив поліцейську та намагався вихопити її зброю

Учора, 18 серпня, у селі Мольниця Чернівецької області водій вантажівки вразівся у дорожній стовп та поїхав місця пригоди. Для розшуку порушника було орієнтовно наряди поліції, і на одному із автошляхів регіону правоохоронці зупинили розшукувану вантажівку КАМАЗ.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області, автомобілем керував 42-річний чоловік, який виявився священнослужителем. Під час спілкування з ним правоохоронці помітили у явні ознаки сп’яніння та запропонували пройти на місці відповідний тест. Результат алкотестеру “Драгер” показав 1,94 проміле, що перевищує допустиму норму алкоголю у майже 10 разів.

У подальшому під час складання адміністративних матеріалів водій почав себе агресивно поводити та чинити опір працівниці патрульної поліції: завдав тілесних ушкоджень та намагався заволодіти її вогнепальною зброєю. Правоохоронці не допустили заволодіння зброєю та затримали водія, а постраждалу поліцейську госпіталізували до медзакладу.

Відносно священника склали адміністративний протокол за керування у стані сп’яніння. Також слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 342 Кримінального кодексу України: опір працівникові правоохоронного органу. Триває досудове розслідування.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі