Майже пів сотні КАБів скинули росіяни в напрямку позицій ЗСУ на Харківщині

Минулої доби на Харківському напрямку росіяни здійснили шість штурмів у районах Вовчанська та Глибокого. З початку поточної доби підрозділи Сил оборони відбили три ворожих атаки. Про це повідомили в оперативно-тактичному угрупованні “Харків”.

Зазначається, що ворог намагається провести перегрупування своїх підрозділів в районі села Глибоке, а також здійснює підготовку підрозділів до провокацій вздовж державного кордону та продовження атакувальних дій у Вовчанську. Натомість українські війська продовжують заходи з посилення стійкості оборони.

Так, за добу росіяни завдали в напрямку українських позицій 24 авіаудари (47 КАБів) в районах населених пунктів Малі Проходи, Липці, Веселе, Вовчанськ, Слобожанське та Глибоке. Також ворог завдав 25 ударів дронами-камікадзе та здійснив 370 обстрілів.

Втрати ворога вбитими та пораненими склали 120 осіб. Також на Харківському напрямку українські військові знищили та пошкодили 1 танк, 3 ББМ, 3 артсистеми, 13 автомобілів, 1 одиницю спецтехніки і 20 БПЛА. Знищено 41 укриття, 1 стартовий майданчик БПЛА та 3 пункти зберігання БК.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі