Харків зупинився на загальнонаціональну хвилину мовчання у День захисників і захисниць України (Фото)

Сьогодні в День захисників і захисниць України о 9 ранку по всій країні була хвилина мовчання. У Харкові пам’ять тих, хто віддав своє життя за свободу і незалежність України, вшанували на майдані Свободи. На дорогах зупинили рух транспорту й містяни схилили голову в пам’ять про загиблих.

“Цей день — не просто свято. Це нагадування про тих, хто щоденно ризикує своїм життям заради нашої спільної мети. Повага кожному, хто тримає зброю в руках, хто захищає наші кордони та забезпечує мирне небо для наших дітей”, – зазначив засновник спецпідрозділу “Kraken” Костянтин Немічев.

“Дорогі захисники та захисниці! Ви – щит між нами та смертю. Ваша сила та витримка — наша надія на Перемогу, мир та майбутнє! І так, ми не завжди можемо висловити словами те, що відчуваємо, але кожен ваш день на передовій — це ще одне збережене життя, ще один врятований дім. Ми вдячні вам не просто як військовим, а як людям, які жертвують собою, щоб врятувати нас. Харків ніколи не забуде ваших подвигів! Низький уклін усім, хто щоденно захищає місто від ворога, від руйнувань, від жахіть війни”, – звернувся мер Ігор Терехов.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі