Гвардійці НГУ візьмуть участь у престижному фестивалі Шварценеггера в Іспанії (Фото)

У селі Паляниця Івано-Франківської області пройшли змагання Strong Spirits Games. Слобожанські гвардійці вибороли шість місць у національній збірній. І тепер харків’яни братимуть участь у Мадриді в престижному спортивному фестивалі Arnold Classic Europe, заснованим відомим актором Арнольдом Швацнеггером.

В командній естафеті 5-та Слобожанська бригада посіла 2-ге місце, у загальному особистому заліку гвардійці зайняли 24 призових місця. Про це повідомляється в офіційній групі в соціальній мережі Facebook.

«Справжні воїни завжди віддані своїй справі та б’ються доки є сили. Потім б’ються вже без сил лише на характері та волі до перемоги. Це стосується як лінії зіткнення, так і спортивного майданчика. Тут ми доводимо всьому світу, що ми є, ми продовжуємо битися та ніколи не скоримося», – розповів начальник з фізичної підготовки та спорту бригади Сергій Кіяшко.

Міжнародний спортивний фестиваль Arnold Classic Europe проведуть з 11 по 13 жовтня в Іспанії. Щороку в ньому беруть участь тисячі спортсменів із понад 50 країн світу. В рамках спортивного фестивалю відбудуться міжнародні спортивні змагання ветеранів війни Strong Spirits Games.

Учасники збірної команди України змагатимуться у жимі лежачи на максимальну вагу та лежачи на рази, ейрбайку, веслуванні на тренажері Concept2 та у ривку гирі. Всі види спорту адаптовані відповідно до груп категорій учасників.

Українська команда складається з 50 ветеранів війни, військовослужбовців, які брали участь у бойових діях, а також тих, хто дістав поранення та інвалідність під час виконання службових обов’язків.

Коментарі