До Харкова прибув президент Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський проводить Ставку в Харкові.

“Заслухав розгорнуту доповідь Головкома Олександра Сирського, командувачів ОСУВ «”Хортиця” Юрія Содоля та ОТУ «Харків» Михайла Драпатого. Оперативна обстановка, завдання та потреби кожної залученої бригади, кожного підрозділу, зокрема на Харківщині, в районах Вовчанська та Липців. Також детально проаналізували перспективи бойової ситуації, загрози протягом найближчих днів і тижнів та наші, українські, можливості протидіяти російським наступальним планам”, – поінформував Володимир Зеленський у своєму Телеграм-каналі.

Президент зазначив, що станом на сьогодні ситуація на Харківщині загалом контрольована, українські воїни завдають окупанту відчутних втрат, але напрямок залишається вкрай складним. Українські підрозділи посилюють.

У Вовчанськ зайшли піхотні групи росіян, але місто не окуповано

Також на ставці очільники Головного управління розвідки та Служби зовнішньої розвідки доповіли щодо намірів окупанта, керівник СБУ – щодо контрдиверсійних заходів.

“Визначено план подальших дій – і для обласної влади Харківщини, і для всіх структур, які відповідають за безпеку в регіоні. Заслухав доповіді керівників обласної влади з інших прикордонних та прифронтових регіонів: поточна ситуація, основні ризики, ключові потреби. Дав відповідні доручення”, – повідомив Володимир Зеленський.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі