Дівчину з Харкова, яку шукали поліція та волонтери, знайшли вбитою: підозрюваний допомагав у пошуках і відправляв повідомлення з її телефону

15 липня до поліції звернулася мешканка Харкова та повідомила про зникнення своєї 20-річної сестри Вікторії Ахвердієвої. Зі слів заявниці, дівчина приїхала до родички у село Палатки Красноградського району. Близько 22:00 13 липня вона перебувала на подвір’ї домоволодіння та зникла при невідомих обставинах. 

Поліція оголосила дівчину в розшук. Прикмети та фото зниклої розповсюдили у ЗМІ та соцмережах. До пошуків були залучені поліцейські, спеціалізована кінологічна група з Павлограда, волонтери, місцеві мешканці. Всі вони кілька днів прочісували територію на протязі кількох днів.

Сьогодні 20-річну Вікторію знайшли мертвою. Як розповів начальник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов, її тіло було загорнуто в килим та засипано землею в лісосмузі.

“Саме це завадило пошуковим загонам та кінологам виявити дівчину раніше, під час прочісування місцевості. Ми вже затримали підозрюваного. Останні дні дівчина гуляла зі знайомим, разом їх бачили і на вулиці, і в гостях. Він в результаті і вказав, де шукати Вікторію”, – розказав Болвінов.

“Коли розпочалися пошуки зниклої Вікторії, злочинець навіть допомагав. А перед тим відправляв повідомлення з її телефону. “Люблю тебе” – таке повідомлення отримав хлопець зниклої, коли її вже не було в живих. Знайомий-нападник дуже старався відвести від себе підозри, розсилаючи такі меседжі. Поводився спокійно, але поліграф вже вказав на те, що чоловік бреше”, – розповів начальник слідчого управління.

Виявляється, 14 років тому підозрюваний на цьому ж місці він вже нападав на іншу мешканку села. Тоді він жорстоко її побив, позбавиви ока, зґвалтував та покинув, подумавши, що вона вже мертва. Але жертва вижила, а злочинця піймали та відправили до в’язниці на 11 років. На волю фігурант вийшов у 2021 році.

35-річного зловмисника затримали та оголосили йому підозру в умисному вбивстві. Правоохоронці готуюються до слідчого експерименту на місці злочину.

Стала жертвою приятеля-злочинця – розкрили вбивство жінки, яка зникла безвісти.

Вікторію Ахвердієву почали шукати родичі та знайомі, за допомогою оголошень та соцмереж. Жінка зникла п’ятнадцятого липня в селі Палатки. Туди поїхала до хрещеної.

На жаль, знайшли її ми – вбитою, під шаром землі в лісосмузі. Тіло було загорнуто в килим та засипано землею. Саме це завадило пошуковим загонам та кінологам виявити дівчину раніше, під час прочісування місцевості. Ми вже затримали підозрюваного. Останні дні дівчина гуляла зі знайомим, разом їх бачили і на вулиці, і в гостях. Він в результаті і вказав, де шукати Вікторію.

Чотирнадцять років тому на цьому ж місці він вже нападав на іншу мешканку Палаток. Жорстоко побив, позбавиви ока, зґвалтував та покинув, подумавши, що вона вже мертва. Але жертва вижила, а злочинець отримав одинадцять років. На волю вийшов у 2021-му.

“Коли розпочалися пошуки зниклої Вікторії, злочинець навіть допомагав. А перед тим відправляв повідомлення з її телефону. “Люблю тебе” – таке повідомлення отримав хлопець зниклої, коли її вже не було в живих. Знайомий-нападник дуже старався відвести від себе підозри, розсилаючи такі меседжі. Поводився спокійно, але поліграф вже вказав на те, що чоловік бреше.

Зловмисника вже затримали, повідомили йому про підозру, проводимо слідчі дії та готуємося до слідчого експерименту на місці злочину.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі