“Це урок для всіх”: мер Харкова звільнив чиновника, який опублікував фото з Ніцци (Відео)

Про це 26 серпня повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов під час відеозвернення, опублікованого на офіційній Telegram-сторінці мерії.

“Директора департаменту земельних відносин Сергія Колесника звільнено за поведінку, яка несумісна сьогодні в умовах війни зі статусом людини, яка перебуває на державній службі. Це урок для всіх. Таке буде з кожним, хто дозволяє собі такі вибрики”, – заявив Ігор Терехов.

Нагадаємо, директор Департаменту земельних відносин Сергій Колесник виклав у своєму Instagram фото з Ніцци. На знімку видно, що чоловік їздить на дорогих авто та відвідує елітні магазини. Коли його фотографії почали публікувати у міських пабликах, він видалив знімки, а доступ до сторінки закрив.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі