Ресторани kids friendly: куди в Харкові піти з дітьми

Як бути, якщо хочеться відзначити сімейне свято в ресторані, але не відволікатися щохвилини на малюка? Вибрати один з нечисленних ресторанів у місті, де до послуг батьків є дитяча кімната! Ловіть нашу добірку й ні про що не переживайте.

Дубровський
Вулиця Кромська, 75а

dunrovskiy2.jpg

У розкішному заміському ресторані дитяча кімната працює щодня з 14:00 до 21:00 – у ній з дітьми завжди знаходиться няня та пропонує різноманітні розвивальні ігри. Також на задньому дворі є майданчик, а всередині будиночка живуть два ручних кролики – і малюків від них іноді буває навіть важко забрати.

Palermo
Проспект Науки, 35

palermo3.jpg

У великому італійському кафе можна в будь-який момент залишити дитину в дитячій кімнаті, аніматор приходить кожен день після 15:00. Дитяче меню теж радує – в списку сім корисних страв на будь-який смак.

Наша Дача
Вулиця Батумська, 4а

nashadacha.jpg

У заміській садибі часто проходять заходи для дітей з аніматорами з команди SuperKroshki, а на нижньому поверсі дитяча кімната працює щодня до 21:00. Меню для малюків – мало не найбільше в місті. Є кілька салатів, гарячі страви на пару, а піцу дитина може зібрати собі як конструктор.

Jord
Вулиця Трінклера, 2

jord2.jpg

У вихідні тут в окремій залі проходять сімейні бранчі з заняттями для дітей. На цей час запрошують кураторів з розвивального простору DaDa space, які займаються з дітьми, поки батьки снідають. Для малюків також можна вибрати відповідні страви, приготовані в хоспері.

Хороше місце
Вулиця Сумська, 50

horosheemesto.jpg

Крім великої зеленої тераси з батутом, де малюки можуть побігати влітку, в ресторані також є дитяча кімната з гіркою, іграшками та ігровою приставкою. Окремої дитячого меню немає, але зрозумілі та корисні страви для малюка вибрати можна.

44 Favorite Place
Вулиця Пушкінська, 44

44-2.jpg

Від місцевих солодких вафель малюка відвести складно, але можна – в ресторані є відмінна дитяча кімната з великою кількістю ігор і регулярними заходами з аніматором.

Kinoshniki
Вулиця Космічна, 4

kinoshniki_0.jpg

Кіношники пропагують parents friendly атмосферу у вихідні – дитяча кімната працює кожен день, але в суботу та неділю до 21:00 з дітьми час проводить няня. Також майже кожен уїк-енд тут проходять дитячі кулінарні майстер-класи, ігри з аніматором і уроки англійської.

Le Komora
Вулиця Кооперативна, 6/8

lekomora.jpg

Поки батьки коштують фондю та раклет, малюки можуть пограти в невеликій дитячій кімнаті. Хоча їжа тут настільки цікава, а літній майданчик на даху з таким красивим видом на старий центр, що малюки теж захочуть там залишитися!

Коментарі